Öland

Öland
Solnedgång

söndag 11 december 2016

Ytterligare en lat dag

Har inte gjort så mycket idag heller. Vaknade tidigt och konstaterade att om jag satte mig upp och läste på internet så kanske jag kunde vara trött nu ikväll och sova tidigare. Funkade en timme sen skulle jag bara ligga ner några minuter till väckarklockan ringde. Hmmm sov dryga 3 timmar till. Så allt jag tänkte jag skulle ha gjort idag kan man säga sket sig. Nåja jag kom ju upp och åt frukost.


Vattnade mina blommor sen tyckte jag att jag behövde frisk luft. Tog maken med ner till Borgholm. Skulle skicka 2 paket. En till dotterns snart ex sambo och en annan som skulle en bit därifrån. Och när vi ändå var där så gick ner till stortorget och vände. Har lite ont i höften så troligen har jag överbelastat den. Vill därmed inte gå för mycket utan har låtit den vila så mycket jag har kunnat. Så det är det jag har gått idag. Passade på att köpa sås till maken.


Väl hemma igen började vi med maten så vi kunde äta i vettig tid. Maken har sprungit runt och kollat eluttagen. Trots att vi dubblade antalet när vi byggde huset behöver vi fler. Förstår inte var alla ta vägen. Efter att ha ätit bjöd maken in grannen på fika. Själv laddade jag mitt armband. Behöver alltså inte sitta uppe till midnatt för att göra det nu. Jag hade packat ner nästan allt innan jag påbörjade laddningen. Hade bara laddaren och datorn kvar att packa.


När diskmaskinen var klar och tömd, packade vi det sista. Maken tog med sig lite extra denna veckan. Han behövde en anings mer plats hemma. Vi glömde dock gå ut med soporna. Jag glömde mina skor, klockan och en del annat. Men hoppas klara mig. Fick med mig en matlåda iaf. Har alltså mat i morgon. Maken fick köra så vilade jag höften. Dock tankade jag bilen så han kunde kolla vad som var nytt i hans telefon. Vi kom fram och hade tur att finna en p-plats nästan utanför dörren. 58 trappsteg och fullastad är inte att leka med. Har nu packat upp mina väskor. Dags att fixa det sista inför morgondagen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar