Öland

Öland
Solnedgång

söndag 18 december 2016

Man kan hinna med en hel del

Vaknade redan 05 och hade problem att komma till ro igen. Runt halv 9 gav jag upp och steg upp. Vilket ledde till att makens dotter ville ha skjuts redan 9. Först skulle hon bara fixa sin första Pikachu. Och det med tomteluva. (Har inte talat om fr henne att jag "bara" har 8 st.) Detta ledde dock till att jag klockan 10 hade både handlat och vattnat alla blommorna.


Hade först tänkt att vänta med ljusslingan utanför vardagsrummet. Lite lättare med hjälp. Men vädret var ok och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Så nu sitter den på plats och även det gröna "granriset" runt stolpen. Fast där hade jag behövt några fler spikar. Har även fyllt på fågelmat två gånger. Först på fm och sedan precis innan jag åkte.


Har även hämtat en del av det som lades i förrådet på Öland men som ska vara i lägenheten. La det i bilen. Sen får vi se när maken är på benen om vi ska ha det kvar eller ej. Kan nog tänka mig att sortera ut lite till. Funderar på att hämta en kartong och fylla med sånt som vi inte använder. Ta med den hem och låta maken gå igenom den. Han kan få plocka upp det han vill ha kvar. Resten åker. Maken har pratat om att göra detsamma i huset efter jul. Om han orkar och kan. Mina tomtar blir kvar oavsett. Några kan han få sortera ut men inte många.


När jag hade fixat allt jag kunde komma på att jag behövde göra. Så packade jag bilen med det sista och åkte. Ett stopp på EKO hallen och hittade glitter. I två tjocklekar dessutom. Kvinna som jag är så skippade jag att välja utan ett par av varje. Slapp smita in i affären i Nybro som kanske kunde ha. Dock tankade jag och stannade till hos föräldrarna för att lämna fågelfrö. Våra är lite kräsna och vill bara ha solrosfrön, nötter och talgbollar. Men många är de istället.


Gick bra att köra bortsett från alla som antingen skulle köra 70km/h istället för 100 som skyltarna sa och de som bara skulle fram till vilket pris som helst och helst redan igår. Fick gå 3 gånger mellan bilen och lägenheten. Packade bara upp maten innan jag körde bort bilen till jobbet och gick hem. Räddade en hel del av dagens steg. Och har därmed iaf fixat veckans mål. Väl hemma igen packade jag upp min väska och ställde mig sedan i duschen. Har nu även laddad mitt armband. Resten får vara tills i morgon. Nu behöver jag sova. Kommer en dag i morgon också. Och med tanke på hur jag vred mig i morse kanske jag kan behöva komma ikapp också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar