Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 21 december 2016

Så försvann ytterligare en dag

Just nu tycker jag att jag bara sover, jobbar och äter. Hinner inte med någonting alls. ch då hinner jag inte ens sova tillräckligt länge varje natt. Var rejält trött i morse och det var på ren envishet som gjorde att jag kom upp. Men upp kom jag och iväg också. Behövde inte bära så mycket idag då jobbet bjöd på lunch. Vi fick tom julklapp i år. Vi får gå in på en sida och välja antingen en gåva och isf vad eller om vi hellre vill skänka det till välgörenhet. Ska se vad man kan välja på. Men det gör jag först när jag har kommit hem och är ledig.


Var på snabbvisit hos leverantör idag. De har lite byte av personal också så jag fick träffa den nya också. Inte alls dumt samt ta farväl av den gamla. (Som jag är osäker på om han ens hunnit växa ur haklappen så ung är han.) Sen ila tillbaka för att hinna med jullunchen. Var riktigt gott för att vara julmat. Sen vet jag inte riktigt vad eftermiddagen tog vägen men plötsligt var klockan halv sex och jag skulle ha gått hem redan en timma innan eller tidigare än så.


Kom iaf hem till slut. Var och handlade lite morötter och apelsiner. Nu saknar jag bara rödbetssalladen och mjölk men det hoppas jag kunna komma åt att handla i morgon ev på vägen hem i morgon eller får jag hoppas att man kan handla på fredag utan att bryta ihop. När jag ändå skulle gå och handla kunde jag lika gärna ta min promenad. Plötsligt var klockan väl halv åtta. Jag som skulle gå hem till Ebba med flock.


Kom sent om sidor väg till Ebba. Blev bjuden på mat och lite annat gott. Igår fick jag godispåse med div choklad och te från Harrolds. Idag fick jag en orkidé. Som omväxling så accepterade jag skjuts hem men klockan var rätt mycket. Ebba följde med. Satt i mitt knät och gosade. Hon tyckte det var rätt onödigt att jag skulle hem. En dag följer hon väl med hela vägen hem och stannar över.


Har hunnit förbereda det mesta inför morgondagen. Behöver komma upp extra tidigt i morgon. Vilket gör att jag borde ha lagt mig för en timma sedan eller så. Slår med andra ord ihop datorn nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar