Öland

Öland
Solnedgång

måndag 12 december 2016

Det gick ju


Vi började med ett skriftligt prov som alla skulle göra samtidigt. 40 frågor och vi fick en timme på oss. Fick ha max 12 fel. Låter enkelt men samtliga frågor var skrivna för att lätt missförstås. Lägg sedan till att man verkligen , verkligen ville lyckas så man var nervös så det räckte för hela året som varit. Men jag fixade det med marginal.


Sen skulle vi en och en först ha en halvtimmes förberedelser för att sedan göra en muntlig redovisning om förberedelserna. Då man skulle dels tala om hur man hade bedömt och sedan motivera varför man tänkte så. Detta enligt en bestämd modell som jag inte är riktigt helt överens med. 30 min för förberedelserna och 20 min hade man på sig för att redovisa. Sen skulle de diskutera ihop sig om man hade klarat sig eller ej.


Jag gick därifrån med en känsla att jag kanske inte skulle klara mig. Att de var tvungna att diskutera igenom det mer. Hmmm Vad de verkligen sa var att jag hade klarat mig. Fast det fick jag inte veta förrän jag mailat och frågat när man skulle å besked. Så nu är det bara att vänta på att licensen ska komma hem. Då jag var nummer två. (Näst längst restid.) Var jag färdig till 11. Sen var det bara att checka ut och ta sig till stationen. Fick sällskap till stationen av en av de övriga deltagarna och på tåget fick jag sällskap av nr 3 och 4. De hade också klarat sig.

Gissa vem som kommer att kolla brevlådan extra noga ett tag fram över?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar