Öland

Öland
Solnedgång

lördag 17 december 2016

Oj då

Somnade visst igår. Klockan bara sprang iväg och plötsligt var det morgon och jag vaknade. Men om vi kör en snabb genomgång av gårdagen så jag kan få fart på denna dag.  Vaknade, kom upp och iväg. Var på jobbet riktigt bra i tid. Fick 3 katastrofer att hantera. Allt var dessutom tvunget att vara löst igår. Tja det blev lunch och den försvann innan jag kom på att jag också kanske skulle äta. Var bara att ila iväg och äta.


Fördelen med att äta sent är/var att när jag kom tillbaka var de 3 katastroferna borta och  läget under kontroll. Pratade med kollegan och chefen. Vilket ledde till att jag kunde smita riktigt tidigt. För att vara jag då. Var hemma vid lägenheten redan straxt efter 14. Var inte så bra visade det sig. Maken fick pank för han hade ju inte packat klart!


När jag hade gått ner 2 gånger fullastade med det jag skulle ha och det han hade packat så var även det sista klart att bäras ned. När jag var nere med tredje och fjärde vändan passade han på att klä på sig. Så med andra ord var bilen och maken klar samtidigt. Mötte upp hans chef vid bilen. Han fick sin jobbdator samt julklapp. Jag får dock inte lämna maken på jobbet några timmar innan den 9-e januari.


Gick bra att köra hela vägen men det blev inga stopp. Tur alla julklappar är klara för annars hade vi behövt besöka ett antal butiker på vägen hem. Men han har helt klart ont trots smärtstillande. Kan även tala om att vägen inte är speciellt bra mellan Alvesta och Köpingsvik. Vissa partier var det riktigt gnälligt.


Väl hemma var det till att tömma bilen och sedan ge sig iväg för att handla. Jag hittade mycket men inte allt så när väl tvättmaskinen är klar så får jag ge mig iväg och handla igen. Behöver dessutom fylla kylen så han har mat till fredag. Helst några dagar till för att handla på fredag vet jag inte om jag har lust med. Fast det klart det lär finnas julmat så han klarar sig i vilket fall som helst. Men sen ska det finnas mat för ytterligare en vecka. Får kolla med grannarna om de kan tänka sig att hjälpa honom att handla om jag inte får ihop det.


Nope dags att göra lite av allt det jag ville ha gjort denna helg men nuska hinna fixa själv. Börjar väl med att fylla fågelmatarna. Eller??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar