Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 8 december 2016

1 dag kvar

Jag har lyckts att genomföra även denna dag. Jag kom upp, jag fick två varv avklarade innan det var dags för dagens pass. Korvstoppning delux. Men på något vis har jag klarat av även denna dag. Fick veta lite så där vid sidan av att jag klarade av även dagens prov. Puh. Så nu är det bara licensproven kvar. Det skriftliga börjar i morgon klocka 8. Förhoppningsvis klarar jag det utan att bli för nervös. Nästa ska börja straxt före 09 och det sista ska vara klart till straxt före elva. de löper ihop  med ett byte av lokal emellan.


Unnade mig lyxen av en snabb promenad innan jag började plugga efter kursen idag. Har även unnat mig lite mat. Men det gick undan att äta. Har nu hamnat i läget att ju mer jag bläddrar och läser i kursboken ju mer känner jag att jag behöver plugga. Kanske skulle ha köpt coca cola så jag skulle pluggat hela natten?? Nej, jag behöver snart bryta. Ska bläddra lite i pärmen men sen får det vara bra. Funkar det inte sen, nä då ska jag väl inte klara det då. Man får göra om proven om det skulle behövas.


Jag har även packat min väska med allt jag kan. Därav detta tidiga inlägg som dessutom även detta kommer att vara kort. Vill kunna packa ner datorn också ikväll. Vill ha allt klart innan jag gör första provet i morgon. Och vill även hinna gå ett eller två varv före första provet. Fast frukost skulle jag kunna äta mellan första och andra. Nope, ha det gott så får det bli längre inlägg i morgon eller i helgen eller när jag väl har återhämtat mig. Hoppas dock kunna göra ett kort men hyfsat tidigt inlägg i morgon. Dvs att jag har blivit godkänd. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar