Öland

Öland
Solnedgång

söndag 12 juli 2015

Ytterigare en vecka borta.

Fast nu börjar min semester så nu får tiden gärna börja gå lite långsamt. 4 veckor får jag. Utan planer eller annat som måste göras. Eller lite planer har jag men de är mer av typen detta vill jag se och göra någon dag. Om vädret är bra för just det. För vissa saker kräver bra väder andra kräver regn.

Jag börjar med att ta gästerna till Skaftekärr, Trollskogen och Böda. Detta troligen i morgon om det inte är för fint väder. Inget kul att köra bil i strålande solsken. Har lovat att åka in till Borgholm en dag, Kalmar någon gång samt besöka Glaciären i Karlskrona. Dottern ska också få träffa sina kusiner. Men vila är prio ett och 5 skottskärror med jord.

Idag har jag inte gjort det minsta vettigt. Endast middag blev lagad. Dock inte grillat för det småregnade varje gång jag försökte. Dvs tills jag stekt köttbitarna sen har det inte kommit en droppe. Skulle kanske ha stekt dem redan i fm?

Maken har åkt. Han har inte semester denna vecka. Därmed tänker jag försöka mig på de flesta utflykterna som han inte vill följa med på denna vecka. Dock vet jag att han vill ha så mycket garage målat som möjligt. Och nej, jag kommer inte att hjälpa honom. Vi målar med olika tekniker jag kan måla lite vindskivor och knutar när han har kommit så långt om vi kan enas om hur det ska göras.

Nu är det god natt. Blir inga bilder med detta inlägg då det inte vill sig.

2 kommentarer:

  1. Hoppas du får en riktigt, riktigt bra semester!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänker göra mitt allra bästa för att lyckas med det..... Tack.

      Radera