Öland

Öland
Solnedgång

söndag 19 juli 2015

Blev ytterligare en lat dag

Börja bli bra på detta med att inget göra. Om vi nu bortser från allt det där man måste göra om inte hela hemmet ska rasa ihop. Mat, disk, tvätt och städning osv. Kom iaf upp tidigare idag än igår och detta till dukat frukostbord. Inte dumt alls. Hade dem till att sköta grillningen också. Kan vänja mig vid detta.


Tog dottern med sambo till förrådet. De behövde en väska till och jag har en som har legat där sedan vi fick förrådet. Innan dess låg den i källaren i Lindsdal. Med andra ord kommer jag inte att sakna den. Inte maken heller för han visste inte ens om den. Men det är en av dem jag köpte när jag var i Texas 2009.


Äntligen har vi börjat att äta av rabarberkakan. Maken lyckades få in grannen så nu är iaf halva uppäten. Med lite tur tar den slut i morgon så jag kan göra en ny senare i veckan. Men nästa gång gör jag en mindre. Även då tänker jag göra en som jag kan stoppa i frysen. Alltid skönt att något man kan ta fram och tina lite fort.


Det har kommit in myror i husvagnen så i morgon behöver vi köpa sådana där 4-kanter med myrgift i. Förvisso bara i några av skåpen men ändå. Vill inte ha dem i husvagnen. Dock måste vi ut på 136-an och det lockar inte alls. Å andra sidan kommer vi ut kan vi lika gärna ta ett loppisvarv också. Men det beror på trafiken. Nu ska det sista göras och sedan sovas. Upp tidigt så man slipper den värsta trafiken. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar