Öland

Öland
Solnedgång

fredag 17 juli 2015

Gick bättre idag

Skulle inte sova så länge idag var tanken och satte väckarklockan på 9. Vaknade 05 av att det kliade något vansinnigt på foten. Inte gick det att somna om heller. Hoppas det ska gå bättre inatt. Hann att läsa en del innan jag steg upp. Hade tvättmaskinen igång före 9. Gjorde inte ont.


Hade bokat telefonmöte vid 10. Därefter frukost och allmänt slappt en bra stund innan jag körde in sällskapet till Borgholm. Följde med dem en runda. Hittade mig en tröja och några presenter. Bl a bilden ovan till maken. Kommentaren när han fick den var " Och vad ska vi göra av den?". Nåja jag tyckte den var fin och vill han inte ha den får  han väl ge bort den. Det blev även en glass var. En sak är dock säker man får betydligt bättre glass och mer nere i Karlskrona. En liten kula av varje smak som dessutom kändes isig. Synd det är så långt till Karlskrona bara. Eller tur för magen kanske.


De övriga presenterna ska ges bort i oktober. Dotter med sambo hittade en del de också. En väska full, där väskan var en del av det hela. Hade hittat en skuggig parkeringsplats men hade kunnat betala för den en halv till en hel timma mer än jag gjorde. Löste det med att jag gick och satte mig i bilen och väntade in de unga.


Blev endast rester till middag idag. Troligen i morgon med. Fast om vädret tillåter grillar vi mer kött. Tänker ha en slappar dag i morgon också. Maken vill måla och klippa gräset. Får nog hjälpa honom lite. Kanske ska köra de där skottkärrorna med jord då? Så det blir klart. Vi väntar även på att en granne i närområdet ska komma med lite fyll. Hoppas bara han hinner hit innan maskinen som ska jämna till jorden kommer. Hade varit skönt att ha fyllet underst. Dessutom räcker jorden längre då.


Nu ska jag försöka sova lite behöver mer sömn känner jag. Och ska jag inte sova om morgnarna får jag väl göra det om kvällarna. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar