Öland

Öland
Solnedgång

lördag 11 juli 2015

Fick lite gjort trots allt

Officiellt börjar min semester på måndag. Dock har jag tjuvstartat lite idag med att bara göra sånt som jag vill när jag vill. Har dock haft en tid att passa idag. Det var min klipptid. Så idag har håret varit helt ok för vad som. Bara resten av mig som har varit mer ledig.


Har även kört gästerna till Köpingsvik för inköp av jordgubbar. Blev lite bröd också. Sorten som jag köpte igår funkade inte så bra till dotterns sambo. Han tålde det inte. Men nu har han fått välja själv. Vi har även haft en gammal kollega med fru på besök. Ett kort besök som endast varade i några timmar men med en massa skvaller om andra kollegor samt ett löfte om att återkomma.


Tvätten är fixad. Det mesta iaf. Maken ska ju jobba nästa vecka så jag passade på att bädda rent osv innan jag lämnade Alvesta. Tänkte maken kunde ta med sig de rena sakerna när han åker i morgon. Middag blev det också. Lite favoritmat för somliga. Men utöver detta har jag inte gjort mer än packat upp mina väskor.

Tänker inte göra mycket i morgon heller. Har ju semester! Nu ska jag dock sova så jag orkar göra ingenting i morgon. Dock kör jag de där 5-6 skottkärrorna med jord så de är gjorda. (Om det inte regnar för då tänkte jag baka kladdkaka. Men sova var de först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar