Öland

Öland
Solnedgång

måndag 27 juli 2015

När det blev som det blev när det inte blev som det skulle...

När jag väl kom upp och hade fått lite frukost (läs lunch) i mig så blev det iaf lite fart. En utflykt till fastlandet där det inköptes grillkött så det ska räcka några omgångar. Och grillbriketter man grillar bättre med briketter och/eller kol än inget. Hade dessutom tur för CG hade extrapris på båda och köttet fylldes på när jag kom fram dit. Bara att välja och vraka.


Efter detta var vi och tittade på ett par soffor i skinn som fick följa med hem. La ut den gamla på FB under skänkes. Hämtas i morgon och skulle vederbörande avstå finns 8 i kö så av med den lär jag bli. Fundera på om man skulle göra likadant med övriga möbler som ska bort. Man slipper resan till Stadsmissionen isf. Lär inte bli någon loppis. Kommer inte att orka ta mig dit och öppna upp för det. Men men man vet aldrig.

Den gamla
Väl hemma hjälpte grannen till att bära in den nya. Den gamla delades och flyttades undan. Golvet dammsögs och torkades av innan de nya kom på plats. Fåtöljen blir kvar men vid fönstret i stället. Fast nu behöver vi ett nytt soffbord. Det nuvarande är på tok för litet. Nåja får väl börja spana efter ett så småningom. Maken gick ut för att räfsa det sista som han inte hann och jag gick ut och fixade det sista i husvagnen. Därefter flyttade jag på en hög med pallar i garaget och sopade rent en bit. Ska fortsätta i morgon. Kanske kan vara klar till semestern är slut? Ska inte anstränga mig för mycket.


Nu ska tänderna borstas och jag sova. Kan ju vara bra om man är uppe och igång när den gamla ska hämtas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar