Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 22 juli 2015

Vem stjäl min tid?

Steg upp hyfsat. Var och handlade innan alltför många var uppe och ville handla. Fixade frukost, småplockade, tog barnen med på loppisbesök som blev karamellkokeri besök för tilltänkt loppis var stängd. Hann med besök på traktormuseum, där de hade vykort på traktor. (Nu kan jag skicka vykort till Tore.)


Maken har varit hemma och lekt hela dagen. Med vad kommer i eget inlägg när jag har hunnit sova och vakna igen. Svåger med fru har kommit. En liten utflykt till Klinten har vi hunnit med också. Åter på plats blev det matlagning. Barnen var sugna på snabbmat men fick nöja sig med hemlagade hamburgare. (En runda snabbmat lär de bli innan tåget går på fredag men det vet de inte om än. Tror jag.)


Men därefter vet jag inte riktigt vart tiden har tagit vägen. Jag vet att klockan inte ens var 17 när vi åkte till Klinten och började vandra. Jag vet att vi började äta runt 20,30. Men vart tog resten av timmarna vägen? Börja tro att det finns små tidsätare i detta hus så fort man har det trevligt. Frågan är bara var de gömmer sig så man kan utrota dem från detta hem. Jag har inget emot att ha det trevligt väldigt länge nämligen. Hmmm får nog sova på den saken. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar