Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 22 juli 2015

Ännu en dag

Som bara poff och så var den borta. Idag hann jag dock med något mer. Lite beroende på hur man ser på det. Var uppe vid 9 och åt frukost. Dotter med sambo kom upp lagom till vi andra var klara. Svåger med fru skulle vidare till en kusin till svåger och min make. Ett mysigt ställe. Det var redan bestämt att de skulle ge sig av efter frukost. Och det höll de. Fast de fick med lite gott. Det söta skulle de lämna på nästa anhalt. Jag hoppas resan dit gick bra.


Därefter har tvättmaskinen gått varm. - Vi börja åka mot Alvesta redan i morgon fast tåget inte går förrän på fredag. Men vi tänkte göra några besök på vägen dit. Samt även göra ett återbesök på en outlet som har kläder i rätt storlek till dotterns sambo. Dottern och jag var där men vi köpte bara två tröjor och sa att vi får göra ett återbesök.  Innan dess ska mina föräldrar också besökas. - Jag vill inte att dottern enbart ska komma hem med smutsiga kläder så idag har det blivit några maskiner. Fast det är tumlingen som tar längst tid. Men nu ligger två stora väskor i packade och klara i min bil. Dock kommer vi att behöva packa om dem i Alvesta. En väger bly och den andra är hyfsad.


Det inköptes en ryggsäck häromdagen i Borgholm som visade sig trasig när vi skulle packa. Den var vi inne och bytte ut. Dottern hittade sig ytterligare en väska. Som affärsinnehavaren prutade bort en hundring på. (Var hennes och hennes sambo's ryggsäck. Då nog fick de kompensation alltid.) Jag fick också en väska av maken. För tidig födelsedagspresent. Men jag vet aldrig vad jag vill ha när det väl är dags så nu slog han till. Kombinerad ryggsäck och väska i mycket bra storlek. (Har dessutom gjort mig av med en väska och troligen försvinner ytterligare en eller två inom kort.)


Direkt från Borgholm till kroppkakebutiken och hämtade dagens middag. Vi var inte hungriga när vi hämtade dem men vi var ändå ute på 136-an. Efter att ha åkt i doften av nykokta kroppkakor hela vägen hem var vi hungriga. Efter det har det inte blivit något vettigt gjort alls. Mer än byte i torktumlaren då. Dotter med sambo gick fram och tillbaka till Köpingsvik. Skulle passa på att doppa sig lite sa de. Sista km fick jag hämta dem men då hade de redan gått drygt 6 km.


Har för övrigt sett minst tre fjärilar idag. En citronfjäril, en nässelfjäril och en som jag inte känner igen. Fast den såg jag i förtältet. Så de kanske har läst bloggen och kommit på att jag har buskar till dem? Nu ska jag iaf sova. Blir en lång dag i morgon och en jobbig dag på fredag. Fast de dagarna lär gå de också. Utvilad skadar dock inte att vara. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar