Öland

Öland
Solnedgång

söndag 26 juli 2015

Då lägger vi ytterligare en vecka till handlingarna

Då är halva semestern slut. Nu måste jag dock snart börja ta på mig klockan igen. Upptäckte vid 20 att vi inte hade ätit middag än idag. Åt visst inte frukost förrän runt lunch. Tänker dock inte börja med klockan förrän om en vecka men väckarklockan ringer vid 8,30 i morgon. Får inte vara för jobbigt att vända tillbaka dygnet när det väl är dags igen.


Vi har ännu inte sått gräset vi köpte men maken har räfsat/krattat större delen av den "nya" gräsmattan. Själv försökte jag snygga till de ytorna runt mina buskar som maken inte har klippt. Är dock inte vän med trimmern så jag gjorde som min mammas moster gjorde när hon inte fick hjälp fort nog. Jag hämtade kökssaxen och så klippte jag. Om det blev bra vet jag inte men mina buskar är hela och det ser bättre ut. (Och så fick maken räfsa lite där också. Eller rätt mycket och ofta.)


Fick besök av pappas kusin med make. Alltid roligt med lite avbrott. De har sommarhus lite längre söderut. Brukar försöka besöka dem iaf en gång  per sommar. Man passerar dem när man tar östra sidan. en rundtur och en fika blev det.


Försökte besöka ICA i Köpingsvik under eftermiddagen. Men det blev till att vända. Parkeringen var full och folk och bilar for runt som yra höns. Det gäller att man handlar innan det blir kris annars kan det bli jobbigt. Var och handlade efter 19,00. Var betydligt enklare att både hitta parkering och hitta det man behövde i affären. Försåg mig med lite kontanter också.


Enda planen för morgondagen är att vara vaken till 8,30. I övrigt får vi se vad jag känner för. Har man semester så har man. Försöka ta mig in till Borgholm och deras köttdisk kanske. Skulle vilja ha okryddat kött. Och maken vill ha både brieost och korv med hög kötthalt. Alternativet är att jag tar mig hela vägen till Kalmar och handlar. Inte helt fel det heller men vi får se vad som händer. Nu ska jag försöka sova. En bra förutsättning för att komma upp i vettig tid är att man somnar i en vettig tid. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar