Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 15 juli 2015

Lång dag

Denna dag började vi så tidigt att jag inte ens blogga tidigare. Vi gav oss iväg i morse samma tid som vi brukar påbörja frukostbestyren. Och vi kom hem kvart i tio nu ikväll. Men vi skulle ju hinna ner till Karlskrona samt lite fiske skulle hinnas med.


2 min efter planerad avfärd var i väg. (Kom på att jag skulle ha en del brädor med till pappa. Så han kan göra fågelholkar och skulle vi hämta mamma var det väl smart att ha dem med till pappa.) Var inte så mycket trafik så tidigt. Skönt det!

Var i Karlskrona en halvtimma före lunch. Kunde med andra ord både hitta parkering och utföra det som skulle göras utan en massa köer. Glömde dock köpa trisslott. Blev ett lite äventyr ut till Saltö också. Dotterns sambo skulle handla lite. Jag hittade en present till min bror som fyller om några veckor. Måste dock hitta på något mer men har en idé. Ska bara se så gubben godkänner den.


Tillbaka till mina föräldrar. Pappa hade gräddat våfflor. Dock var ingen av oss speciellt hungrig men åt gjorde vi. Min bror kom och hämtade pappa och dotterns sambo för en fisketur i Vissefjärda. Min andra bror med familj skulle komma. Blev ingen loppis under väntan men väl ett besök på i en fyndaffär nära Kosta. Hittade mig en tröja och köpte min mor två.

Åter hos föräldrarna hade min andre bror med sambo och son kommit. Hundarna var med. Fast när vi kom körde de iväg för ett besök på outlet i Kosta mycket. Medan de var iväg passade jag på att träna lite med deras unghund. En schäfer som behövde lite stimulans. 15 min träning med mig i stället för husse och hon sov gott tills de kom tillbaka. Hon var lite pipig innan vi började.


Efter en lång fika kom fiskarna tillbaka dock utan fisk. Efter att de också hade fått fika kunde vi bege oss hemåt. Fick en stor påse kantareller på vägen. Men rensa dem får jag göra i morgon. Nu behöver jag sova. I morgon är det sovmorgon och slappardag. Men först SOVA. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar