Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 23 juli 2015

Så var näst sista dagen kommen

Dvs i morgon åker dottern hem. Upp innan grannens tupp gol. Packa väskan, förbereda bilen, fixa frukost osv. Vi hade som mål att hinna iväg före 10,30. Och för att vara säker på att klara detta mål åkte vi 5 min före.


1-a stoppet var Kalmar slott. Dyrt att komma in men så är samtliga guidningar gratis så stannar man några timmar är det väl använda pengar. Vi valde att strosa själva samt att följa med på en rundtur på okända rum. Dvs vi fick se en bit av slottet som man inte får se utan guide. Dotterns sambo som inte har sett slottet fick en snabb tur på muren också.


Därefter en snabbis till dotterns gudföräldrar. De bjöd på en sen lunch och fika. Tyvärr var vi tvungna att åka nästan med en gång efter detta. Men det blev iaf ett par timmar. Ebba kunde dock tänka sig en stund till. Nästa stopp var hos Emma och Tore som inte var hemma. Inte heller mina föräldrar svarade men min bror kunde iaf dottern säga hej då till. Klockan var nu väl 17,00.

Ett stopp på outleten hann vi också med. Det blev lite kläder även här för dotterns sambo. Nu bör han klara sig en stund. Vi var framme i lägenheten före 19. Vilket har gjort att vi har hunnit förbereda två kartonger som är klara för att skickas samt packa om. Frukost är också inhandlat samt lite färdkost. Nu återstår sängen. Vi har redan mer planer för morgondagen än tid att genomföra det. Får se vad det blir av det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar