Öland

Öland
Solnedgång

lördag 25 juli 2015

Avig dag

Som dessutom har varit både hit och dit. Började med att dottern hade ställt sin väckarklocka 4 tider. Hon vaknade och stängde av den första. Hennes sambo den andra och jag fick stänga av de övriga två. Men hon tyckte min väckarklocka var jobbig när den ringde 40 min senare! Medan de övriga var i duschen passade jag på att bädda upp, köra paketen till transportören osv.  När jag var tillbaka hade de fixat till frukosten.


Dock beslöt de sig för att lämna lite till och bara resa med 2 stora väskor, ryggsäck och fiskespön. Var nog kämpigt det. Blev ett par promenader i lilla Alvesta också. Lunch åt vi på S:t Claire. De skulle inte ha så lång tid på sig i Stockholm att de skulle hinna äta där. Och vänta tills de var hemma runt 21 i kväll hade varit för länge. Tror dock att de hann äta något mer förutom det som de hade med sig i Gävle.


Vi hann dock gå både in och ut ut ett par affärer innan tåget gick. Fick hjälpa dem ombord med väskorna. Dock hade någon ställt två kattburar ovanpå varandra precis innanför dörren. Bara för att komma på tåget fick man balansera sig upp utan väskor för att kunna flytta på dem. Tur vi var tre så en kunde flytta på burarna, en leta rätt på sätet och så stod jag kvar och höll väskorna. Sen var det bara för mig lyfta upp väskorna en efter en. De tog emot och rullade åt sidan. Rätt fullt tydligen.


För mig var det bara att vinka farväl. Åter till lägenheten, packa det jag skulle ha med mig, diska och fixa så den ser bra ut när vi återvänder. Ett varv till K-rauta i Växjö. Köpte mer färg till garaget. Tog lite tid att hitta någon som kunde blanda färgen åt mig. Hittade inte gräsfrön och orkade inte leta rätt på någon att fråga. Men jag visste inte att det fanns så många sorters gräsgödsel. Men 45 min senare var jag åter på väg hemåt.

Ett kort stopp hos föräldrarna och en tankning senare var jag hemma igen. Bilen tömd och väskan uppackad. Ett besök och nu straxt dags för sängen. Ska bara som Alfons Åberg sa......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar