Öland

Öland
Solnedgång

fredag 3 juli 2015

Det var värst så trött man kan vara

Var på jobbet när jag skulle och började dagen med en hög möte för att fortsätta den springandes. Inte ens när maken ringde runt lunch för att kolla hur dags jag kunde sluta visste jag. Dock skulle vi höras efter två. För antingen skulle han åka runt och plocka upp mig eller skulle jag ta ett tåg när jag väl kom loss.


När jag skulle ringa och säga att jag inte skulle hinna blev jag hemskickad av chef och kollega. Har lite kvar att göra måndag morgon nu men inget som jag inte bör hinna med. (Får storbesök nästa vecka och veckan därpå.) Hann hem och byta om till maken kom för att plocka upp mig.


Lyckades hålla mig vaken till efter Lessebo men sen sov jag rätt gott till Nybro. Hade kunnat sova längre utan större problem. Höll mig dock vaken resten av vägen. Ett stopp i Borgholm för att köpa mat samt låta maken hämta ett paket han hade beställt. Fick dock bli ett stopp i Köpingsvik också. Hittade inget annat än salami och skinka till pålägg i Borgholm och jag äter inget av det.


Efter att ha kommit hela vägen hem var det bara att packa upp och ställa allt på sin plats. Sov rätt gott sen. Tycks inte tåla färder österut utan att bli väldans trött. Nu hoppas jag på ok väder i morgon och att flugan försvinner för gott. Har nämligen en som flyger runt mig och är det något jag ogillar skarpt är det flugor som kryper på mig.... Nu säger jag god natt och hoppas vara pigg i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar