Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 1 juli 2015

Halvvägs

Till helg då. Har en väl tuff vecka för att förbereda två ännu värre veckor. Men sen kan jag lämna över det mesta och det värsta till min efterträdare. En lättare uppgifter kommer jag att behålla längre och en del trevliga uppgifter kommer vi att dela. Har tydligen gjort ett bra jobb där. Även om jag själv tycker jag kunde ha gjort just dessa uppgifter snäppet bättre.


Skulle idag sluta lite tidigare tänkte jag och slutade straxt före 18. Vet inte riktigt hur det går till för i min värld skulle det ha inneburit att jag slutade före 16...... Men men, det blir säkert bra. Dock behöver jag sluta tidigt i morgon. Eller iaf hemma före 17. Behöver köpa present till min far. Har ju hittat något som kan bli bra men affären stänger 18. Nästa vecka är körd. Vet redan att nästa vecka blir det till att jobba till minst 17. Dock kommer jag kunna börja något senare.


Men först ska denna vecka genomföras. Har dock haft lite tur och ligger iaf hyfsat till. Hoppas kunna överlämna ytterligare en sak i morgon. Allt för att kunna komma hem i tid. Har varit helt underbart väder idag. Hade gärna gått hem i tid för att njuta av det. Får hoppas på samma i morgon och att jag då får möjligheten. För idag tog den lediga kvällen fortare än den hann börja. Och det är åter dags för sängen. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar