Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 2 juli 2015

Jag hann

Cyklade till jobbet idag och va framme exakt när jag börjar. Hann tom göra lite före första mötet som var två i ett. Hann att göra det allra mesta som låg på prio listan och en del annat bra att ha gjort. Helt underbart väder. Satt ute och åt lunch, enda nackdelen är att det inte är riktigt helt bekvämt att gå in sen.


Kunde dock cykla hem hyfsat tidigt. Iaf för att vara mig. Var hemma före 17! Firade med att ta med maken ut och köpa min fars födelsedagspresent. En anings dyrare än tänkt men jag gillade den så det får gå. Vad det är? Det ska jag visa när den är överlämnad och öppnad. Maken fick iaf bära hem den. Sedan på med skorna igen och ut och gå. Blev en liter jordgubbar på vägen hem.


Maken har packat nästan allt sitt och jag merparten av mitt. Tänkte skicka hem honom direkt från hans jobb så tar jag tåget. Han kan få plocka upp mig i Köpingsvik eller Borgholm, lite beroende på när jag kan smita från jobbet. Men inte alltför sent hoppas jag men bäst att låta det vara osagt. Nu är det iaf dags att lägga sig. Lite att förbereda först. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar