Öland

Öland
Solnedgång

lördag 4 juli 2015

Borgholm

Vaknade tidigt som attans. Råkade visst väcka maken runt halv sju. När han väl var uppe och pigg, gick jag och la mig för att vila en stund. Hmm somnade visst och sov en tysk stund. Dvs en timme. Nåja, behövde nog det. Igång med tvätten osv sen tyckte jag att vi kunde göra något annat än att sitta här och häcka. Blev en tur till Borgholm. Maken var lite orolig att han skulle frysa. Skulle inte tro det. Nere vid hamnen gick det bra att gå med tunna kläder. Det är alltså varmt och skönt.


Hittade mig ett par snygga sjalar, några presenter och ett besök på bolaget hann vi också med. Hittade en present där också. Till kompisen som endast umgås med män hittade där numera. Eller lite mer närgånget då. Kompis, (du vet vem du är) du kan komma när du vill nu.


Är åter hemma, återgått till tvätt, förbereder maten till i kväll - lär inte bli någon innan man kan grilla ikväll - och nu r frågan om man kan sätta sig på uteplatsen med en bok eller om det blir för varmt. Ska förbereda lite till i husvagnen inför nästa helg. Dottern med sambo kommer troligen inte ha hunden med sig men det verkar som de vill sova där iaf. Men vi får se hur det blir. Dags att gå ut och njuta av värmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar