Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 15 januari 2015

Slapp bra dag

Ja inte på jobbet men där är man ju för att jobba så det räknas inte. Men en tur runt nya lägenheten blev det på vägen hem. Hann få in en hel del i förrådet. Dvs två garderobsinredningar med tomma trådbackar som nu kan fyllas. Tänkte ha sånt man sällan använder där. Fick upp alla hyllplan i bokhyllan och kunde därmed tömma några pappkassar med böcker och filmer. Tror det blev 8 totalt.


Fick upp alla hyllplan i bennohyllorna. Men här plockade jag inte upp några cd skivor, dock står ett par påsar nedanför reda att bli inplockade. Kunde hänga in en massa kläder, kunde tömma en kartong med kläder samt placera 4 av köksbordets 6 lådor i bordet. Orkade dock inte plocka upp något i köket. Tyckte detta räckte.


Medan jag höll på att plocka knackade det på dörren. Var någon av de övriga hyresgäster som frågade om min bil. Den stod inte så bra. Kunde tydligen bli påkörd men istället fick jag en parkeringsplats. Bara tacka och ta emot. Inte var dag man får en plats så där.


Nu har jag varit hemma ca en timme. Lägenheten börja bli kall igen. Funderar på hur jag ska få upp värmen. Inte kan jag diska för det hade maken gjort innan han körde. Har ju numera en halvfull och en tom kartong att packa i. Kanske kan ge lite värme det också? Får allt göra ett försök. Lika bra att testa med en gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar