Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 15 januari 2015

Blev lite till

Hade när jag lämnade huset i söndags en plan för vad jag borde försöka hinna med denna vecka samt nästa. Hade en plan för vad som skulle hinnas med om maken kom. Och maken kom ju. Har precis suttit och kollat igenom om jag hade klarat veckans plan. Det hade jag. Eller mer exakt en sak kvar men å andra sidan är allt utom två saker för nästa vecka också klara.

Maken kom ju och hur gick det med de planerna då? Inte lika bra. Finns tre saker kvar på den listan men å andra sidan har annat som inte ens fanns inplanerat blivit gjort. Har nu fått sitta och göra en ny plan för nästa vecka. Fast jag gjorde en för två veckor på en gång. Ska bli intressant och se om jag hinner med det.


Har även hunnit få två kartonger packade, tre pappkassar, en blå kasse och en matta ihoprullad. Vågar inte rulla ihop fler mattor. Tycker lägenheten börjar bli kall igen. Har fått höja elementen och ändå sjunker tempen. Tur det bara är två veckor kvar nu.


Lika bra att krypa ner och sova lite. Somnade om i morse och hade inte makens telefon också varit ställd hade jag troligen kommit försent till jobbet. Ska se om jag inte kan komma upp i tid i morgonbitti. Skönt att kunna åka hem i tid och i morgon är det ju huset som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar