Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 13 januari 2015

Helt ok

Har revision på jobbet denna veckan. Mer exakt idag och i morgon och det är jag som är i fokus. Hmmm fast jag hade en del tur. Först så flyttade revisorn starttiden 2 timmar för att denne skulle kunna flyga idag sen missade revisorn anslutningsflyget och fick komma med tåg totalt 5 timmar efter den första starttiden kom vi igång. Fast vi hade iaf fått i oss lunch.

Blev en 2 timmars längre arbetsdag än ursprungligen tänkt. Fast vi hade då hunnit med nästan allt som var planerat för idag. Ibland är det bra att vara förberedd. Medan jag hade hunnit att vänta på revisorn hade jag dessutom hunnit att förbereda lite andra saker som ska vara klart inom kort.Den som drabbades värst var maken. Han var dock iaf ca 40 senare än jag trodde han skulle vara så han behövde bara vänta 20 min. Ibland ska man har tur.


Vi har sedan dess hunnit att köra bort allt som var på ett eller annat vis packat. Förutom det som maken hade med sig från Öland. Nu har de första möblerna på plats eller iaf i lägenheten. Dvs bokhylla, cd-hyllorna och första lilla byrån. De står alla där de ska men hyllorna ska skruvas ihop. Men jag kan iaf lägga i hyllor och börja fylla på med böcker. Lilla byrån har även blivit fylld med det den ska ha.

Har även början stoppa in en del i förrådet av det som jag ska ha i det. Samtliga garderobsinredningar är på plats med sina korgar. Ev hamnar totalt två i förrådet till slut. Smartare att ha en massa använder nästan aldrig saker organiserade där än inne i lägenheten. Förrådet ligger för övrigt precis utanför lägenhetsdörren så jag behöver inte gå mer än ca 2 m.


Hann även tömma ett par kassar och två kartonger. Har därmed hunnit fylla en kartong, en pappkasse och en blå. Har ytterligare en mindre byrå redo för transport samt ett nattduksbord. Stolarna kan maken också ta bort. Och när jag kommer hem så tar vi den stora byrån och vitrinskåpet. Om vi orkar tar vi även ta köksbordet. Kvar kommer isf sängar, fåtöljer, litet bord, tv-möbel, tv men ingen parabol och sängen. Glömde pallen. Den kommer också vara kvar.

Nu ska här sovas. Revisorn är kvar i morgon och maken är här så det blir knappast någon lugn dag.Men torsdag tror jag att jag ska börja packa upp och ställa iordning en del i nya lägenheten. Kanske börja torka ur skåp som redan är tömda. Men det är en annan dags problem. Sova var det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar