Öland

Öland
Solnedgång

fredag 30 januari 2015

Hrmf

Har haft en jacka de senaste 4(?) åren. Sprang på den på någon rea till ett grymt bra pris. Det fanns en orsak till varför den var billig. Fickorna gav upp rätt tidigt. Dock inte värre än att man har kunnat stå ut. Men nu är de så illa däran att man inte kan ha något i dem utan att bli av med dem. Jag hade hoppats att den skulle ha klarat sig denna vintern också. Men icke då, fick idag krypa till korset och investera i en ny,


Kan säga att den kostade det dubbla mot den gamla. Men den är varm, i rätt storlek och vit. Den är rätt skön så jag lär nog kunna lära mig att stå ut med priset. Köpte den på vägen från nya lägenheten (som nu har fått en del tavlor upphängda och lite mer fixat medans jag jobbade) och huset.


Blev även ett besök hos föräldrarna. Behövde ha min bilnyckel som låg där medan bilen stod hos min bror. Även om jag bara behövde köra halva sträckan idag så var det inget roligt väglag att köra i. Sen kan man alltid fundera på hur folk tänker. Dels blev jag omkörd i de mest konstiga situationer som jag knappt hade funderat på i fullt dagsljus en sommardag och dels fanns det de som inte ens vågade köra 50km/h vid möte även där vägbanan var fin.


Har redan fått en första maskin tvätt färdig. Maskin nr 2 tar vi i morgon. Så nu tar vi kväller och kryper till sängs av någon anledning är jag trött om kvällarna den här veckan. Värre än vanligt och ändå har jag sovit bra denna veckan. Utom i måndags då det knappt blev någon sömn efter tuppluren kvällskvisten.

2 kommentarer:

  1. Den jackan ser ut att kunna hänga med att tag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hoppas jag att den gör. Gäller bara att hålla den vit.

      Radera