Öland

Öland
Solnedgång

söndag 18 januari 2015

Så var helgen slut

Undrar vart den tog vägen. Tycker jag knappt märkt av den. Har inte gjort mycket alls. Maken har tagit över tvättmaskinen så det har jag inte gjort. Vattnat blommorna har jag dock gjort. Men disken tog också maken. En riktigt lat helg har jag haft.


Bjöd in de grannar maken brukar besöka i veckorna på middag idag. Pulled pork och beef tillsammans med en massa grönsaker och nudlar. Trodde det skulle gå åt mycket mat men maken och jag har mat för nästan hela veckan.


Försöker tömma frysen så jag kan städa ur den ordentligt. Men jag lyckas dåligt. Hittar mest hela tiden saker som kan vara bra att ha hemma i frysen. Går dock något bättre i den gamla lägenheten. Vilket påminner mig om att jag behöver starta kyl och frys i den nya lägenheten.


Hunnit och ta mig till övernattningslägenheten. Packar ur bilen samt packa den igen. Plockat fram det som behövs inför morgondagen. Duschat har jag också gjort. Nu väntar jag på att håret ska torka. Men det troligaste är att jag får krypa ner med fuktigt hår. Känner mig rätt trött. Ska nog krypa mer redan nu vid närmare eftertanke. Så får det bli.

2 kommentarer:

  1. Ibland tycker jag det är riktigt skönt med en sådan slapp-helg. De behövs till de gångerna det är mer fart än vila..

    SvaraRadera