Öland

Öland
Solnedgång

måndag 12 januari 2015

Inte fullt lika effektiv

Började dagen med att knö bilen än lite fullare och sedan bort till den nya lägenheten. Var rätt varm när den väl var tom och lägenhetens hall än lite fullare. Blev dessutom en lång dag på jobbet men där är jag nästan säker på att jag hann med allt som var tvunget.Tom en aning till. Därefter hem och fylla bilen med allt det där som fyllde hallen.


Dvs 3 kartonger, 2 ikeapåsar, 3 pappkassar och sedan var ryggen trött och bilen iaf helt ok full. Därifrån direkt till lägenheten och tömma bilen. Nu var ryggen färdig att lägga av för gott. Tömde dock en kartong samt två ikeapåsar.  En pappkasse gick nämligen sönder när jag skulle bära ner den till bilen så jag behövde något annat att lägga cd skivorna i.


Tillbaka till ursprungslägenheten. Men se då bestämde jag mig för att gå bort till kompisen i stället. En kopp te var vad jag behövde. Att jag sedan var lite längre än tänkt från början pratar vi tyst om. Å andra sidan finns tre backar, en ikeapåse och ett antal hyllplan. Sen får det vara bra på morgonen.


Maken kommer lagom tills jag slutar. Han har lovat att hjälpa mig lite. Tänkte han skulle köra lite medan jag jobbar på onsdag. Så får vi hjälpas åt när jag har slutat. Om inte annat så kan han packa upp lite så jag får lite emballage och inte fullt på golvet.


Nu ska här sovas. Har två långa tunga dagar framför mig. Och hjärnan behöver vara väldigt skarp och den är iaf skarpare om man är utvilad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar