Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 6 januari 2015

Nästan klart

Var inte riktigt lika bra väder idag som igår. Så det blev inte mycket putsat idag. Dock är det nu bara 3 stora fönster kvar att putsa. Dock funderade maken på att ta ner spröjsen och rengöra dem i veckan. Annars har jag diskat dem medan maken har putsat fönsterna.  Det enda knepiga är utomhus och då fästena för spröjsen.


Själv har jag packat tomtar och allt annat pynt som hör julen till. Allt nere utom snögubbarna, stora stjärnan och belysningen som vi spikade upp ute. Det får dock vara kvar till nästa helg. Jag bör få plats med det lilla som finns kvar i lägenheten i den sista kartongen också. Hade iaf varit trevligt om jag hade lyckats med det. Behöver hitta kartongen till julbyn som låter också. Eller så ger jag bort den.

Dessa är redan nerplockade i en kartong. Bordet är tomt.

Hade tänkt åka till lägenheten tidigt idag men det blev sent i stället. Eller sent och sen men klockan hann bli 16 iaf innan mot runt 12. Vi åt dock middag innan jag åkte så slapp jag fixa något här. Sen skulle jag in en snabbis till mina föräldrar också. De dricker kokkaffe och det var slut på ICA både i Nybro och Emmaboda. Det var dock inte slut på Öland dock hade de inte rea på det. Men kaffe fick de.Ska kolla i veckan vad affärerna här tar för det.

Nu är det iaf dags att sova. Måste försöka sova före midnatt. Annars blir det en lång jobbig dag i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar