Öland

Öland
Solnedgång

måndag 19 januari 2015

Men vart?

Ja, vart tog denna dag vägen? Enda gången det var lite drygt var efter dagens möte. Det som var planerat sedan före jul. Detta möte har tendenser till att blir större och tyngre än vad det behöver vara. Och sånt ogillas här hos mig. Har tillräckligt att göra utan att jag behöver mer.

Efter jobbet var det till att köra direkt till nya lägenheten och lassa ur bilen. Dock var jag tvungen att stanna en stund så jag fick lite emballage med mig därifrån. Tömde 2 ikeapåsar, 4 pappkassar och en kartong. Dock var två av pappkassarna trasiga upptäckte jag. Därefter plockade jag in en del som skulle in i förrådet. Behöver egentligen bära in mer dit. Annars får jag inte in allt utan en enda stor röra.


Väl i den jag fortfarande bor i så var det bara till att börja fylla emballaget som jag fick med mig tillbaka. Hälften är redan fyllt och har förberett för att fylla det sista av det. Har också gjort hälften av det jag har planerat för denna veckan. Fick bli en tur hem till kompisen för en kopp te. Lite ledigt vill jag ha också. I morgon funderar jag på att strunta i att bära och bara montera ner ena fåtöljen. Får nämligen in den i bilen om jag delar upp den på fyra.  IKEA's möbler har sina fördelar. Sen tänker jag inte göra mer.

Nu skall jag dock släcka lampan och sova. Det behövs det också. Veckans tuffaste dag på jobbet i morgon. Tänker ändå försöka sluta jobbet före 16,30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar