Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 29 januari 2015

Det börjar arta sig

Skulle ha varit ledig halva dagen idag så jag och maken skulle kunna städa ur gamla lägenheten. Hmmm slutade iaf en halvtimme tidigare. Hann tom med tre möten samtidigt på jobbet idag så det var inte det att jag inte utnyttjade tiden till max. Men så är det att jobba med kvalité man vet aldrig när det smäller till.

När jag väl ringde maken och han kom och hämtade mig var det bara att bära ut städgrejorna kvar och lamporna. Maken hade hunnit städa av allt. Ok inte golvet i köket eller hallen men vi behövde ju gå där när vi hämtade det sista. Så medan jag bar ner det sista och la in i bilen dammsög först maken ytorna och sedan torkade han av dem. (Hmm vi nyttjade hallen utanför som avstjälpningsplats medans maken städade och jag bar.


Hann med en runda i centrum också. Eller jag ville visa maken en sak. Så vi gick in i en butik, gick ett varv och gick ut lika tomhänta som vi kom in. Tur med okynnes köpförbud ibland. För det var en butik med bl a tomtar och som dessutom hade väldans bra rea på stora tomtar och utomhustomtar. Men full bil och köpförbud kan lösa mycket.

Väl åter i nya lägenheten som inte bara är varm man hör knappt grannarna heller. Var det bara till att bära in allt i lägenheten. Väl klara med det var klockan inte ens 18. Maken har jobbat på bra idag. Därefter har vi tömt de sista kartongerna, nästan alla kassar och ändå hunnit börja organisera i skåpen. Men för ikväll har jag gett upp.


I morgon är det dags att jobba igen men i morgon åker jag hem lagom till lunch. Om nu den något missnöjda kunden kan tänka sig att låta det vara ok. Maken ska sätta upp lite tavlor under tiden, plocka ihop det som ska med till huset och med lite tur organisera lite till åt mig. (Kom för övrigt precis på var jag ska göra av alla brickor.)

Mot sängen jag är helt slut och behöver vila. Och det för ett par timmar sedan. God natt.

3 kommentarer:

  1. Jag har ny dator på jobbet, så din blogg fanns inte kvar i nåt minne liksom. Googlade på PJAK och fick upp detta: PJAK, Partiet för fritt liv i Kurdistan :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Upptäckte det också efter ett tag. Men mitt PJAK står för makens förnamn, efternamn som ogift och mitt förnamn :)

      Sen kan jag villigt erkänna att jag inte har tagit ställning varken för eller emot ett fritt Kurdistan.

      Radera
  2. nej, jag trodde nog inte att det var det namnet syftade på. :-)

    SvaraRadera