Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 7 januari 2015

Maffig dag

Var ju sjuk dagarna före jul. Hade en hel del inplanerat för dess dagar. Mycket av detta hann jag med i fredags och en del i måndags. Dock valde jag att vara lite ledig också. Merparten har jag tagit igen idag. Och det som har dykt upp på vägen. Vilket inte var lite. Kan tala om att det är inte många länder som har varit lediga i går eller haft mer eller mindre ledigt i måndags.  E-mailen var maffig när jag öppnade upp den i morse.


Har dessutom hunnit att skriva på hyreskontraktet, betala februarihyran och få nycklarna. Jag får dock inte flytta in i lägenheten före februari men hyresvärden reser bort nästa vecka och kommer inte åter förrän i slutet av februari. Får dock fylla på med lite kartonger osv. Gissa vem som har en bil full av kartonger för avlämpning i morgon?


Jag har sedan jag kom hem straxt efter 18 idag hunnit packa 3 kartonger, en stor blå ikeapåse och en liten. Allt ligger i bilen. Så ena hörnskåpet är tömt. Har tom tagit ut de två hyllplanen som jag har köpt och satt in för mina pengar. De två översta hyllplanen i ena överskåpet är tömda, en byrålåda, 1 halv smal garderob samt ett hyllplan i bokhyllan. Utöver detta är det nu så gott som tomt över samtliga garderober. Där har jag fått lägga sånt som har varit skrymmande.


Dock är inte riktigt allt packat. Men jag har packat ihop så pass att jag kan fylla bagaget på min bil. Om jag skulle orka köra bort lite till i morgon kväll förutom det som redan är packat i bilen. Har förberett för att kunna packa 1-2 kartonger. Där är det mest frågan om hur tung jag vill ha kartongen.


Nu hoppas jag att jag är så pass trött att jag kan sova trots att grannens brandlarm har pågående batterivarning. Men den varnar typ en gång var tionde minut så den borde snart dö. Grannen själv lär inte komma tillbaka förrän måndag. Önskar Er därmed en god natt. Och om jag inte klarar av det så hoppas jag att Ni kan sova lite åt mig för det lär behövas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar