Öland

Öland
Solnedgång

söndag 11 januari 2015

Aj, aj

Det hade blåst en hel del såg vi. Vi hade inte mycket ute och det som fanns hade bara vält. Nedersta pappraden hade blivit lite förstörd i ena änden. Dock fanns det ett lager med papp under. Dock har vi nu fäst det som är helt lite bättre. Eller maken fick göra det,


Hade tänkt att åka först 16 men det började snöa och det var inte små heller. Beslöt mig för att åka redan då i stället. Fast när jag närmade mig Algutsrum blev det bättre väder och väglag. Skulle in en snabbis till mina föräldrar. Skulle lämna ett par pappkassar samt meddela att maken kommer och hjälper dem med nya datorn på tisdag. Och när jag lämnade dem så hade det dåliga vädret hunnit ikapp mig.


Hann nästan köra ifrån det snöblandade som kom. Skulle direkt till nya lägenheten och lämna det som jag hade med mig från förrådet. Därefter hem till befintlig och tömma bilden på det som skulle dit. Men när jag ändå var igång så packade jag min bil med hälften av det som fanns i förrådet. När jag tömde bilen i den andra lägenheten började det snöa dasslock. Så när jag var klar så åkte jag bara tillbaka. Hade en fundering på att köra dit resten av det som fanns i förrådet. Eller allt utom cykeln då. Men jag lastade bara in det i bilen.


Åter i min nuvarande lägenhet så passade jag på att tömma vitrinskåpet, nästan alla cd skivor är nu nerpackade, bokhyllan har bara saker på två hyllplan nu och den stora byrån är helt tömd. Har även plockat ner det som finns ovanpå kylskåpet och köksskåpen. Det mesta är nerpackat. Det som finns kvar fick inte plats i de lådor jag hade med mig.


Har även hunnit laga lite spagetti och köttfärssås. Tänkte ha det till matlådan i morgon.  Har också packat ner en del kläder som det inte är säsong för i en blå ikeapåse. Jag får plats med en hel del av det jag har plockat ihop idag. Men jag måste plocka upp lite i morgon så jag kan packa ner mer. Å andra sidan tänkte jag försöka mig på att köra ytterligare en runda med det som redan är packat i morgon. Lite beroende på om jag tömmer ur det som finns i bilen före jobbet eller efter samt vädret.


Nu är det läggdags om jag ska orka med. Har en lång arbetsdag också att se framemot i morgon. Och det är inte helt fel om jag orkar med jobbet i första hand. Chefen blir lite gladare då. Om jag nu kan sova för det är fortfarande batterivarning. Jag hade hoppats på att batteriet skulle vara tomt nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar