Öland

Öland
Solnedgång

lördag 10 januari 2015

Mellandag

Har en dag som jag inte gör så mycket på. Maken har skött tvätten så den har jag sluppit. Har varit och hämtat en garderobsinsats med näthyllor samt några kartonger till. Har packat ner lite pappkassar till böcker och cd skivor. Har dessutom kommit ihåg fler IKEApåsar. Av det blå slaget modell stor.


Jag har mätt upp hallen, rummet samt köket. Fick måtten med mig hit och har ritat upp lägenheten för maken. Glömde dock mäta badrummet. Så vi har suttit och filurat på möblering, Kommit fram till en vad jag tror är bästa lösningen för den lägenheten. Har några alternativ om vi så önskar. Kommer också att ha yta över för mer möbler om jag vill det. Men tom yta är skönt att ha så det tänker jag inte stressa med.


Gjort en enklare planering med vad jag ska försöka hinna med att flytta över i veckan som kommer. Dock vet jag att det kommer att bli minst tre längre dagar ev fyra och att jag vill lämna jobbet innan det är mörkt på fredag. Har även en plan för vad jag ska försöka ha tömt och nerpackat innan fredag.


Det har börjat att blåsa och jag hoppas det lugnar sig till i morgon em. Känns inte helt bekvämt att köra måndagsmorgnar denna årstid. Inte för att jag har en tid att passa utan mest att jag ger mig själv en inre stress om att jag måste komma fram och inget får hända. Då är det bättre att köra söndag em/kväll.


Tror jag ska sätta mig hos maken en stund. Har bett honom ta fram några tv program som missat i veckan. Har vi nu viaplay kan det väl utnyttjas? Och så slipper jag passa tider i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar