Öland

Öland
Solnedgång

söndag 4 januari 2015

En för mig lugn lördag

Hade jag igår. Hann knappt ur sängen innan maken var rastlös. Besök hos mina föräldrar stod på önskelistan. Pappa fick en ny laptop av mamma i julklapp. Sen har maken hjälpt dem att få till wifi. Men det är en del nyheter som behöver lite träning.


Sedan så deras modem inte helt nytt och ställde till det lite. Var tydligen "bara" 7 år gammalt. Nytt är beställt. Skulle få det av deras internetleverantör. Kan jag nog tycka de är värda om de har haft samma leverantör i så många år.


Själv lärde jag mamma spela sudoku på min mobil. Tog en stund innan hon kom på hur men sen så försvann någon timme. Nästa gång ska jag ta med laddaren till telefonen. Eller är jag snäll och tar med mig cd.skivan med sudoku spel.Köpte den i Tyskland men siffrorna behöver man inte översätta så det funkar bra.


Hann bli riktigt mörkt innan vi lämnade. Passade dock på att besöka min bror som bor på samma ort innan vi åkte hem. Sen blev inte mycket gjort. Åt rester, det lär vi behöva göra länge till. Därefter står frysrensning på tur. Får inte in något mer i frysen utan vi måste äta upp lite nu så vi kan få in annat. Baka får jag med andra ord glömma ett bra tag till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar