Öland

Öland
Solnedgång

fredag 9 januari 2015

En anings trött

Kom upp i tid i morse. Fick med mig allt som var nerpackat och in i bilen. Tom med en halvpackad påse. Sen bar det iväg. Upptäckte när jag satte mig i bilen att jag tom var före i tidtabellen. Till nya lägenheten och in med grejerna. Trodde dock att det skulle ta längre tid att bära in sakerna så jag for iväg till jobbet och trodde jag skulle komma precis i tid. (Första planen var att komma en kvart sent.) Men när jag stämplade in var jag en kvart före! Gör inte ont.


Började dagen med 3 inbokade möten. Det blev möten från 8,00 till 15,30. Det började snöa ordentligt straxt före lunch. Och jag skulle inte kunna smita tidigare. Men hade turen att vara klar med det första mötet efter lunch en dryg halvtimme tidigare. Och nästa möte gick att flytta. Kom iväg redan 15,00.


Tämligen moddigt och tungt att köra fram till Nybro sen gick det bättre. Men med tanke på att det är lite svårt att sova med batterilarm var 10-e min så var jag rejält trött innan jag var framme. Fick bli ett snabbt stopp på ICA. Men valde ICA i Köpingsvik. Hmmm 5 min kvar hem. Å andra sidan fick jag med det som behövdes för att jag skulle slippa handla i morgon.


Nu ska jag krypa ner och se till att få sova. Får se hur det går.....

3 kommentarer:

  1. Jag har nog missat nåt... Ska du flytta IGEN??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, hittat en större lägenhet som är närmare jobbet och nästan en tusenlapp billigare samt att tv-kanaler och trapphusstädning ingår. :)

      Radera