Öland

Öland
Solnedgång

fredag 10 juni 2016

Tidiga kvällar - inget för mig?

Man kan undra. För trots att jag är så trött att jag skulle kunna sova redan före 20 så har jag ännu inte kommit i säng. Eller jo i säng är jag men inte sover jag Sitter och läser på nätet och har så gjort ett par timmar nu. Fast om vi skulle börja från början. Vaknade trött så huvudet snurrade men upp kom jag till sist och till jobbet hann jag. Hann tom bli lätt blöt innan jag var framme. Hade jag kommit i väg som jag hade hoppats hade jag klarat mig ganska precis utan att bli blöt alls.


Efter mycket frustration och en del svordomar fick jag iaf systemet att funka till en hög reklamationer. Att hälften är kvar tänker jag förtränga till helgen är över. Blev lunch i centrum. Inte första valet men en helt ok lunch. Tack för den! Tillbaka lagom till dagens sista möte. Som vi faktiskt hann att göra klart idag. Förra gången fick slutföra det på två.


På vägen hem från jobbet hann jag bli ännu blötare än jag blev i morse. Men jag hann hem och jag hann med tåget. Ok det var en stund sent men iaf. Fick en sittplats också. Var dock så försenat att jag meddelade maken att jag inte skulle hinna med bussen utan få lov att bli en aning till sen. Bara för det så hade tåget kört ikapp det mesta men då var maken redan på väg. Fick vänta på honom 10 min istället för att missa bussen med 5.


Väl hemma var det till att packa upp och få i ordning på mina saker. Har förberett tvättmaskinen till i imorgon bitti. Och sedan kämpat för att hålla mig vaken. Och nu borde jag sova. Har en tidig morgon i morgon också. Även om jag skulle kunna ligga nästan 2 timmar längre. Har frissan inbokad i morgon, maken också, en köksö ska inskaffas och en bal med isolering eller två. I Kalmar vill säga. Sen ska jag hämta en beställd plissergardin till sovrummet också. Men då ska maken isolera garaget är det tänkt. Med tur hinner jag även klippa en del gräs. Så nu är det God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar