Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 1 juni 2016

Ny dag, nya äventyr

Då har man vaknat på ett hotel och så går man och lägger sig på ett annat. Jag kom upp i tid, jag var tom rätt pigg. Fixade till mig, åt, borstade tänderna, packade ihop det sista och checkade ut. Fick en stund i det fina vädret innan jag blev upphämtad. Sen gick dagen i en väldans fart. Så fort att vi skred over den tilltänkta tidsplanen med ca 45 minuter.


Hade dock tid att skriva rent och göra klart bade revisionen idag och i måndags. Bara att maila ut dem när jag är tillbaka i morgon. Orkar inte jobba ett par timmar nu nämligen. Kom till flygplatsen i hyfsad tid så jag kunde checka in i lugn och ro samt leta rätt på rätt gate. Sen hann jag tom fixa något att äta. Tur det dessutom för på planet reser man apklassen = inget att äta och ingen rukost bokad till i morgonbitti. Orkade inte lägga till någon heller. Bättre att sova en liten stund till. Fast jag får nog be en kollega kolla vad som finns till lunch i morgon och boka en till mig. Annars lär jag inte få något i mig alls förrän efter 17 och det reder jag inte!


Var framme lagom en halvtimme efter tåget hade gått. Enligt gps-en i telefonen var det 1 km till hotellet så jag gick. Skönt men klibbigt ute. Kunde gå utan att ha jackan på mig. Hunnit ringa maken och ska bara borsta tänderna. Har tom förberett det som behövs i morgon samt packat iordning på väskan så när datorn är nerpackad behöver jag bara tänka på tandborsten osv i morgonbitti. Allt för att kunna sova så länge som möjligt. Nu är det god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar