Öland

Öland
Solnedgång

söndag 19 juni 2016

Inte så lång dag.

Tröttare än trött tog det tag att komma upp. Kunde inte somna igår så det lär bli lika illa i morgon. Men till slut kom jag upp. Började med att åka ner till Köpingsvik och fixa lite bröd och annat som jag trodde vi behövde. Har tex redan köpt gräddfilen till midsommar. Tog dessutom 2 fast det bara är maken som äter. Resten har jag tänkt att handla på onsdag. Väl hemma igen blev det frukost och sen till att vattna blommorna. Lite tomt med två orkidéer mindre. Hoppas jag blir av med ohyran.


Från ohyra till ogräs. Spenderade 3 kannor med ogräsättika på gången. Trots den var utspädd så spädde jag ut den lite till. Det är värst vad det luktade.....ättika. Och det är inte en favoritdoft. Tog där det var som värst och tyckte mig redan på eftermiddagen kunna se att delar av det gröna på gången höll på ge upp. Sen hur mycket det berodde på att jag ville se det eller det verkligen var så är en annan sak.


Därefter blev det en promenad för mig medan maken slet med sitt. Han tom klippte det sista gräset för han trodde det var hans jobb. Jag hade tänkt att klippa ytterligare en del. Det som är på baksidan men inte mig emot att slippa. Så kul är det inte. Men då jag inte är speciellt duktig på att snickra, klarar dock av att få igång gräsklipparen och orkar dra den runt på gräsmattan är det ju något jag kan göra.


Väl tillbaka (tog en rejäl runda i skogen) hade maken fika gäster. Slog mig ner i solstolen en stund och vilade innan jag gick in. Det gick fort att packa idag. Ska ju bara ha kläder för två dagar. Blev ingen middag idag. Maken fick taco tallrik och själv åt jag surdegsbröd. Blev lite inomhus fix innan maken gick ut och plockade i ordning inför veckan. Nu är allt uppackat och det mesta förberett för veckan som kommer. Ska bara ladda lite och sen sova. God natt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar