Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 30 juni 2016

Si så där ja

Var rätt trött igår när jag kom hem igår kväll. Var absolut inte piggare i morse när jag skulle stiga upp. Förhalade det hela med över en timma sen gick det inte mer. Kanske ska börja från börja och då tisdag. Kom upp tidigare och hann smita iväg till jobbet och printa ut de rätta biljetterna och den rätta hotellbokningen. (Nu hade jag inte behövt det men det visste jag inte då.) Hann även fixa till det sista med packning samt hann med tåget. Inte med stor marginal men är det någon gång tågen är i tid så är det när man själv är i senaste laget. Men det räcker ju med att man hinner på innan de stänger dörrarna.


Tänkte försöka läsa lite på tåget ner men var rätt rejält trött redan då. Satte dock mobilen på att larma när vi var i Malmö sen sov jag gott tills jag var där. Vaknade till i Hässleholm och messade kompisen att jag inte hann hälsa på. Det var ju bra då hon var på jobbet. Dvs inte hemma. Nåväl kom till flygplatsen som var väl full av folk. Men kom igenom säkerhetskontrollen och till slut ombord på planet. En aning sena kom vi fram till Frankfurt. Kom från annat håll än jag brukar eller så har de flyttat biluthyrningen som hade lång kö och bara två bakom disken. En timme efter planerat kom jag iväg. Så där lagom till rusningstrafiken kom igång på allvar.


Det tog dryga två timmar att köra. Skulle till en liten stad eller mer exakt till den gamla delen av staden så den var nog inte så liten egentligen. Hade checkat in på hotellet och kommit upp till rummet straxt efter 20. Ett snabbt telefonsamtal hem och jag kunde gå ut och sträcka på benen ordentligt. Var rejält både trött och hungrig men för trött gör att göra något åt hungern. Fick bli en timmes promenad. (Kommer eget inlägg med bilder från promenaden när jag har laddat upp dem.) Åter på rummet var till att jobba lite innan jag kunde lägga mig. Blev alltså en sen kväll.


Igår skulle jag vara hos leverantören redan 8 och fick därmed stiga upp tidigt. Var tvungen att vara klar hos leverantören redan runt 14,30 om jag skulle hinna lämna bilen och hinna checka in innan planet flög. Vilket jag gjorde hann tom köpa något att äta. Landade i Kastrup 10 efter tåget hade gått så det fick bli nästa tåg. Var hemma och i säng lagom till midnatt. Därav tröttheten i morse. Men jag kom iväg till jobbet. Hann packa upp det mesta i morse.


Ska helt villigt erkänna att jag hade kunnat gått hem och sovit bort hela eftermiddagen. Kom iaf iväg vid halv fem någonting. Regnade rätt  rejält då. Har dock ett paraply stående så jag blev bara blöt om fötterna men sandaler har ju fördelen att vattnet rinner ur dem lika enkelt som de blöter ner fötterna. Det tråkiga är bara att det är inte så varmt att man inte blir iskall om tårna. Nåväl hemma var det till att torka fötterna, ta på strumpor och andra torra skor samt möta maken. I stället för att handla passade vi på att äta på café S:t Clair.


Sen orkade vi inte göra mycket mer så vi gick hem. Har alltså slösat bort hela kvällen med att göra ingenting. Nu tänker jag däremot göra mig klar och krypa till sängs så kanske jag orkar lite mer i morgon. Kanske tom hinner påbörja lite av det som måste bli klart nästa vecka? Nope sova var det. God natt.




2 kommentarer:

  1. Att göra ingenting är INTE att slösa bor tiden. Man behöver det också, du har ju ett minst sagt högt tempo för det mesta. Tid för återhämtning, det låter kanske bättre än att göra ingenting?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nog mer att jag vet att det är en vecka kvar att jobba och alla tycks rensa sina hörnor och vill ha svar innan semester. Så jag kommer att göra ingenting om kvällarna hela veckan som kommer...

      Radera