Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 16 juni 2016

En kvar

Jisses så trött man blir av att sitta i möte/utbildning hela dagarna. Tog mig iaf upp i morse men det var på ren viljestyrka och envishet. Hade lätt sovit fram till lunch. Hade uppehåll hela vägen både till och från jobbet. Vilket uppskattas. Inget kul att gå och bli blöt. Hann med en hel lunch. Dvs jag tog mig hela 40 min paus. Sällan jag unnar mig det men var så slut i huvudet att det fick bli det iaf.


Hann och göra det mesta av det som vi har beslutat göra tidigare i veckan. Förvisso har jag ett par månader på mig men jag gjorde det redan nu och kallar det draft. Har även satt ett antal av mina leverantörer på jobb. Nu hoppas jag att även de tänker smart och inte återkommer efter deadline för då lär jag troligen behöva stjäla någon dag på semestern för att bli klar till bytet av  affärssystemet.


Väl hemma idag så började det regnar. Blev ingen lång promenad och inte före halv 8. Men fick ihop mina steg och maken sin tid. Borde packa lite men det år jag göra i  morgon eller inte. Kanske inte vore så dumt att packa redan ikväll. Då kan man slipper man stiga upp en kvart tidigare i morgon. Lär knappast vara piggare i morgon. Det var en timmes utbildning idag och imorgon väntar 4 timmar på förmiddagen. Sen är frågan om man orkar att få något vettigt gjort på eftermiddagen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar