Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 15 juni 2016

Mitt i veckan

Inte bra att för mycket för nära sängdags. Vet inte hur många gånger jag vaknade i natt. Tom ont i magen när jag låg ner. Fast det kanske beror på att jag helst vill sova på magen? Trött som attan när det väl var dags att stiga upp. Men upp kom jag och väg också. Fick först ta hand om en konsult från det nya affärssystemet till kollegorna kunde ta hand om honom. Sen var det till att ila iväg och hämta kollegorna på hotellet.


Vi hann med allt som var planerat samt testa lite själva. Vi hann gå igenom förra månaden samt planerade och genomförda leverantörsrevisioner. När vi ändå var igång så fixade vi nästa års planering också. Dvs de som att planera redan nu. Sen brukar det dyka upp någon/några till. Men nästa år blir inte alls lika tungt. Jämfört med i år blir det en lugn promenad i en stilla park. Det var två tågavgångar som skulle passas. Tror jag hann med båda. Ingen har iaf ringt och sagt att det sket sig. Tillbaka jobbet och lämna jobbets bil. Fixa det sista och slå ihop datorn.


I morgon blir det bara någon timme för nya systemet och på fredag 4 timmar.  Och det känns riktigt bra. För både idag och igår kändes det som om man hade proppat in för mycket och hela huvudet var totalt slut. Tänkte sluta tidigt idag men det sket sig men i morgon hoppas jag iaf kunna gå hem när jag ska. Och det är ju tidigt för att vara mig och inte en fredag.


Maken fick möta mig idag. Han hade smitit hem med ett tidigare tåg. En tur runt affären. Jag har nu så jag klarar mig även i morgon. Ev gör även maken det. Köpte jordgubbar igår. De har vi nu ätit som godis ikväll. Vi tog oss också en tur till andra änden men där var ingen hemma. Vi fick dock en promenad. Ska helt villigt erkänna att jag är rätt mör så det gör egentligen ingenting. Nu tänker jag slå ihop datorn, borsta tänderna och sova. För jag är rätt trött. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar