Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 7 juni 2016

Skulle ju inte bli en sen kväll.

Vaknade och kom upp tidigare än tvunget men så hann jag både duscha och gå till jobbet och ändå vara ovanligt tidigt. Trött men på plats. Hann göra en hel del innan första mötet. Hade en del att fixa och en processrevision att starta upp. Mina kollegor och jag delar på den så vi tog ett par delar var. Hann med största delen idag. Ska göra klart på torsdag och fredag så går vi igenom vad vi hittat och vad vi saknar. Vi gör det före frukost så vi hinner komplettera till lunch.


Hann fixa allt inför utbildningen i Malmö i morgon. Nu ligger resehandlingar och kartor i handväskan. Sen kunde jag gå hem. Blev en del plustid idag. Men jag hann till bokhandeln och köpa ett kort till i morgon. För när jag kommer hem från Malmö ska jag bara hem och byta om för att gå till andra änden och en student. Hoppas hinna dit i någorlunda tid, Och framför allt så jag kommer hem i tid. Har även hunnit fixa det sista med presenten.


Nu behöver jag sova i kvadrat tro jag. Behöver vara på stationen straxt efter 06. Tur jag kan gå direkt till stationen och inte behöver gå via jobbet. Då hade det blivit en väl tidig morgon. Och jag är redan trött....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar