Öland

Öland
Solnedgång

lördag 11 juni 2016

Så lägger man ytterligare en väl lång dag till handlingarna

Förstår inte varför jag inte kan ta mig i säng i tid? I morse var jag så trött när klockan ringde att jag bara stängde av och sov vidare en halvtimme. Eller iaf försökte göra det. Men timma senare var jag klar för avfärd till Kalmar. Var nästan 20 min före utsatt tid för klippning. Passade på att köpa lite huvudvärkstabletter och få ett nagellack på köpet innan. Fick ändå vänta nästan en kvart. Blev lite plåster för skoskav också. Hoppas på effekten att inte få fler skav denna säsong med den åtgärden.


Maken hann runt IKEA medan jag klippte mig. Hann var snäll nog att köpa två förpackningar med galgar också. Hoppas slippa pussla allt för mycket efter detta. En bunt till huset och en till lägenheten. Medan maken klippte sig passade jag på att handla dagens middagsmat. Efter klippningen var det dags att köpa ett par balar isolering. Sen raka spåret hem. In med maten och ut med den färdiga maskinen tvätt. Och i med nästa hög med smutstvätt. Har hängt ut all ren tvätt idag. (Fast jag har nog glömt att ta in den sista skjortan men nu får han hänga tills i morgon.)


Maken bytte om och gick ut och roade sig. Själv åkte jag in till Borgholm och hämtade plissergardinen. Passade på att köpa mig ett par nya skor. Mina träningsskor är mer än slitna nu. Ett par tänker jag kasta. Två par tänker jag spara till att ha när gräset klipps och huset ska målas. Onödigt att förstör hyfsade skor när jag kan använda skor som redan borde kastas. Eller så blir ett par till kastade, den som lever får se.


Väl hemma igen hade maken varit ute hela tiden. Blev en del gjort men det får bli ett eget inlägg när jag har tankat över bilderna från detta. Fixade lite att äta för oss båda samt förberedde maten som skulle ätas senare. Dvs gjorde grönsakerna färdiga till tacos som vi åt när makens dotter med sambo kom. Hade även fixat köttfärsen, bara att värma till. Men först smet maken över till grannen och vi tog oss en tur runt området så vi fick röra på oss. Såg även att nu var iaf första äggen kläckt och ett litet gap som ville ha mat fanns nu i boet. Synade inte så noga. Vill inte störa mer än nödvändigt. Sen fick det bli lite mat. Och nu ska här sovas i kvadrat. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar