Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 14 juni 2016

Full dag

Började med att fuska och tog bilen till jobbet. Skulle hämta kollegor från andra enheter runt 08 på hotellet. Ville dock hinna göra en del innan det var dags. Kan inte påstå att jag hann mycket alls. När väl kollegorna var hämtade så började vi. Vi ska byta affärssystem och vi har gått igenom en massa som vi behöver uppdatera i det nya systemet och helst innan det byts. Vecka 24 nu och jobbar tom vecka 27. Långa dagar? Troligen.


Jag kunde dock köra hem dem runt 16 idag och ska inte hämta dem förrän 8 i morgon. Väl hemma var det bara till att hämta maken. Vi hade lite att hinna med innan jag skulle möte upp teamet från till största del Italien för en gemensam afton. Det är ju dock fotboll så de behövde komma tillbaka till hotellet i tid. Hann att handla mat och jordgubbar innan det var dags för den gemensamma kväll. Maken fick egentid.


Den gemensamma kvällen med kollegor skulle innefatta mat. Första stället hade inget roligt att bjuda på, nummer två var stängt för ägarbyte så vi tog det tredje. Hotellet ratade vi från början och den kinesiska var ingen intresserad av. Sen fanns det bara ett ställe kvar. Men det näst sista dög. Valde något "enkelt" och känner mig fyrkantig.


Nu är det dags att förbereda så mycket jag kan inför morgondagen. Förhoppningsvis kan jag sova trots den fyrkantiga magen. Behöver så mycket skärpa jag kan få i huvudet i morgon. Det är rätt tungt. Önskar en god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar