Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 23 juni 2016

Då var denna ledighet över

För i morgon är man ju ledig iaf. Och inget man behövde begära. Skulle upp tidigt var tanken men det blev inte mer än en tanke. Var ganska pigg straxt före 07 men ville inte väcka maken. Låg alltså kvar och lekte med mobilen. Dock måste jag ha somnat till för sen var plötsligt maken vaken och lekte med sin mobil. Nåja det var enklare att komma upp igår men det gick till slut.


Har hunnit tvätta, klippa gräset, följa med grannen på en promenad med hennes hundar (Tack, snälla du!) och så har jag stoppat köttet vi ska grilla i morgon i marinad samt göra tzatziki. Upptäckte att deo-n nu verkligen är slut. Hade hoppats på att kunna få den att räcka hela helgen men nu gick det inte längre. Blev en promenad till Köpingsvik och affären. Ok, kollade in de flesta sommarbutikerna också. Tog en dryg timme men denna gången fick jag med mig en deo hem. Missade det både i tisdag och igår.


I övrigt har jag varit rätt ledig. Det som har blivit över. Inte mycket men lite. Maken har lekt i sitt garage. Har bara varit och tittat in lite då och då. Han pratar om att stiga upp tidigt i morgon. Eller iaf tidigare än idag och hålla på lite på förmiddagen. Blir det av så tror jag att jag smiter iväg till förrådet och hämtar ett par backar som ska in i skjulet samt några stolar och ev ett bord så vi kan äta ute. En tårta har jag också planerat att göra. Med chokladbotten för det gillar jag.


Men först behöver jag plocka in den rena tvätten och sen ska här sovas i kvadrat. Får väl önska Er en trevlig midsommar om jag inte skulle hinna in i morgon. God natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar