Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 8 juni 2016

Och så ännu senare dag

Som dessutom började den en timma tidigare. Lär väl sova ovaggad i morgon efter jobbet. Men jag kom upp i tid och hann till stationen innan tåget gick till Malmö. Var något sen men vi var rätt många som kom med tåg. Dessutom så låg platsen vi skulle till precis mitt emot stationen. Elite hotel savoy. Dock var vi något sena från utbildningen. Lunch ingick och jag är glad att jag inte valde tåget som gick några minuter efter planerat slut. Då hade jag missat det med en kvart. Hade alltså 3 kvart på mig att gå runt i Malmö. Fick ihop 6000 steg totalt. Gick inte så långt. Skulle hitta tillbaka också.


Hann iaf med ett varv på pocket shop innan tåget gick. En bok till mig och en till en kollega. Hade fler böcker på både hennes och min önskelista men det var allt de hade från dessa. Nåja vi klarar oss väl några dagar iaf. Hem var tåget både sent och i tid. Vi var sena när vi lämnade Lund men lämnade Älmhult i tid för att bli stående straxt före stationen för avstigning. Kom iaf hem. Det var ok väder i Malmö men varmt kan jag inte säga att det var. Så ett ombyte och lite småfix med en present sen var det ut igen.


Det var till att gå till andra änden och fira en student. Planen var att gå runt 21 senast. Säg den plan som håller när man har trevligt. Kom därifrån 1,5 timme senare men maken har iaf inte kommit hem än. Men ska vara på tåget om det inte redan har anlänt för då är han gående hemåt. Han fick ingen nyckel med sig så jag behöver ha ytterdörren upplåst. Ska ändå fixa det sista så jag får sova. Lång dag i morgon också. Fast då endast på jobbet. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar