Öland

Öland
Solnedgång

fredag 20 november 2015

Som vanligt

Är man helt slut när det väl är fredag och man är ledig. Kom till jobbet tidigt, hann med fler möten än vad som fanns i kalendern när man gick hem igår. Hunnit avsluta några jobb samt få igång ett par andra. Vore ju synd om man fick en lugn vecka. Maken hämtade 5 min före flextiden börjar. Slutade iaf.

Ett stopp hos mamma för att lämna kartong från dotter med leksaker till systerdotter, en kartong som stod i lägenheten när jag flyttade in och aldrig blev hämtad (den blir nu loppisprylar hos idell förening, present från dottern till hennes mormor samt vår födelsedagspresent. Det sista en vecka för tidigt men den gick bra ändå. En väska med 10€ och ett par möss. Mamma gillar inte möss och därmed är det roligt att retas lite. (De hamnar troligen i leksakslådan för barnen.)

Ett snabbt besök i den lite större ica butiken blev det också. Fixade kvällsmat, frukost och jag fick två belysningar som jag hoppas kunna visa tex i morgon. Middag till i morgon tog jag ur frysen. Behöver tömma ur lite så jag vet vad jag har och inte har. Nu är den mest bara full av allt och inget. Blev en stund sittande i fåtöljen innan jag hamnade här. Nu ska tänderna borstas och jag behöver sova. Ska försöka komma upp lite vettigare i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar