Öland

Öland
Solnedgång

måndag 16 november 2015

Mycket blir det

Chefen har kallat till möte varje morgon en kvart efter starttid. Så flexen kan vi glömma bort. Iaf att för att använda till en lite senare morgon. Går dock väldans bra att stanna på eftermiddagen. Utom fredagar för då rymmer jag typ en kvart innan flexen börjar. Men den ska ju nyttjas inte bara arbetas in. Jag hann iaf gå till jobbet. Var fint både på vägen dit och hem. Dock regnade det av och till däremellan. Hoppas på uppehåll i morgonbitti också.


Fick en hög med uppgifter av chefen idag med deadline. Ska nog gå bra att lösa om de som ska göra sitt innan mig kommer igång på allvar. Kunde iaf lösa ut en del av dem redan idag. Vilket kan visa sig bra. Har tre leverantörer som behöver ett besök inom de närmaste veckorna. Den längst bort tar kollegorna på huvudkontoret hand om. De övriga två skulle chefen kolla om det fanns någon annan som kunde ta. Köra till snön och halka runt lockar inte. Har iaf någorlunda kontroll på läget.


Blev en kortare promenad efter jobbet. Behövde lite juice och annat smått och gott. Kom dock hem och innanför dörren för att upptäcka att jag borde ha köpt hushållspapper och tandkräm också. Men det får bli morgondagens promenad. Kanske kan bli två tom? Bara för att det går? Nåja det löser sig och med lite tur så regnar det inte iaf. Blöt har jag ingen större lust att bli.

Nu är det dock dags att krypa till sängs så jag är något piggare i morgon. Var lite seg i morse. Önskar god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar