Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 3 november 2015

Avig tisdag

Denna dag började inget bra. Och sen har det bara fortsatt. Men för att ta det från början. Hade bokat möte idag till 8,30. Så jag skulle ha lite tid att förbereda mötet på. Någon ändrade det till 8,00 men bara till halva medverkande gruppen. Lunch var planerad till en viss plats, var bara det att bokat hade glömts bort. Nåja fick mat ändå dock en kvart bort och var bokad så det fick bli en snabb lunch.


Vissa saknades till mötet så en del information kommer jag att få mailad men detta innebär att jag inte kan avsluta denna dag innan den information kommer. Nåja det är lösbart. Höll på att bli lite värre när jag väl anlände till nästa hotell. Var bokad från igår till i morgon. I natt var inga problem det var värre med morgondagen. Nåja det är iaf löst. Det enda är att jag fick ett rum med två sängar i stället för en. Kan leva med det om jag får sova själv i rummet.


Grått och råare i luften. Inte riktigt pigg på att motionera idag. Skulle dock egentlige behöva ca 500 steg till. Är dock inte ensam i denna korridoren så vandra i den fram och tillbaka känns inte så lockande. Tänkte plugga lite på morgondagens aktiviteter för att upptäcka att jag har glömt en del hemma och där med inte kan.


Detta är helt enkelt inte min dag. Måtte morgondagen bli bättre, för en dag till i denna stil vet jag inte riktigt om jag känner för. Tror jag ska byta dator och krypa ner och läsa igenom morgondagens aktiviteter. Iaf det som går. Säger god natt här och återkommer i morgon om allt går som det är tänkt. Gör det inte det, tja då lär vi få se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar