Öland

Öland
Solnedgång

lördag 14 november 2015

Förslösad dag

Har varit helt underbart väder idag och inte ett steg har jag tagit. Ingen promenad har jag heller fått. Jag fick tvätten tvättad och sängen renbäddad. Utöver det har jag bara förslösat dagen med att hjälpa maken. Ok, jag smet ner till Köpingsvik och handlade lite som vi glömde igår. Hade behövt åka till Borgholm och köpa lampor till min bil. Ena lampan är sönder och man ser bättre med hela lampor. Får försöka hinna med det i morgon.


Trots att jag inte har fått en enda liten promenad idag trots strålande väder har jag fått ihop 16000 steg. Så jag har gått ikapp de 4000 som jag inte orkade knata ihop igår. Har redan slagit veckorekordet med 1000 steg och har en hel dag kvar. Är det lika fin i morgon ska jag bara ha en promenad. Känns lite ovant att inte ha promenerat på två dagar. Man blir fort beroende. Har dock fått frisk luft för jag har varit ute halva den ljusa delen av dagen.


Om jag ska komma upp tidigare i morgon än idag är det nu dags att lägga mig. (Lite trist är det också när tom aktivitetsarmbandet påtalar att jag behöver sova. Tänker undvika det om helgerna iaf.) Säger därmed god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar